Gäster och Utställare 2023

Vi får alltid finbesök till AvestaCon. De gästerna vill vi så klart pusha lite extra för! Scrolla ner eller klicka på länkarna

spelexp2

SPELEXPERTEN

Spelexperten från Gävle kommer och har massor av härliga spel med sig till försäljning. Kolla in deras sida om du hittar nåt speciellt du vill att dom tar med sig.
https://www.spelexperten.com/
Och folk säger att man inte kan köpa sig lycka?

johancoll_thin

COSPLAYFOTOGRAF

Du har väl inte missat att du som kommer i cosplay får fotografera dig helt gratis hos vår ”husfotograf” Johan Falkenström?
Läs mer på: https://www.avestacon.se/nyheter/foto/

boa2

BOA VIDEO

Lars från BOA Video kommer till oss! 🥳
Retrospel och begagnat i en härlig blandning, plus en massa annat kul! Nåt från deras hemsida du vill att dom tar med? kolla in http://www.boavideo.com/ och gräv runt. Sen skickar du dom ett meddelande.
Och passa på att kolla in deras serie! Hur kul som helst! (1 avsnitt än så länge)
BOA THE SERIES: https://youtu.be/HgmOAmIbK0w?si=YkGhqnaLDISpMznb

peripond_2

FROZEN MAZE GAMES

Frozen Maze Games är ett litet svensk sällskapsspelsföretag som hittills släppt ”Bushido Duels” och arbetar för fullt för att förverkliga sin andra titel ”Perilous Pond” som ni dessutom kommer kunna spela på AvestaCon!

mega_2

MEGA GAME STORE

Från Falun kommer Mega Game Store med en drös av rollspel, Magic-kort och tärningar till salu. Säkert har de mer kul grejer på lut.

deus2

DEUS JET

Deus Jet föreläser om monsterdesign på lördagen och kommer även ha en workshop på söndag där du får vara med och teckna/rita/måla ditt egna monster.
Vill du läsa mer om vad han pysslar med? Kolla in https://themaskedswedes.crd.co/

Vill du direkt till hans webserier? Kolla in https://www.webtoons.com/en/creator/495sd

Andreas3x1

SWEDEN ROLLS

Andreas Lundström kommer till oss söndagen den 15/10!
Han är en av grundarna till rollspelspodden Sweden Rolls som 2021 utsågs till världens bästa actual play podcast på ENworld och som vunnit flera andra prestigefulla priser. Han själv blev även nominerad till Årets Spelare av SVEROK 2020.
Nu kommer han  till AvestaCon för att spelleda och ha en karaktärsskaparverkstad! Han kommer även prata om det s.k. Open Game License som finns för nya Drakar och Demoner
troop2

SWEDISH GARRISON

På söndag 15/10 får AvestaCon besök av Swedish Garrison! Dom kommer mingla runt, vara snygga men även berätta vad det är Swedish Garrison och Nordic Legion gör.
It’s one day only! Så om ni planerat att bara gå på lördagen, planera om och kom på söndag också.

gg02

KEY TO KINDNESS

Key To Kindness kommer och visar upp sitt spel The Good Game hos oss. Spelet för dig som vill lära känna någon ny, reflektera över dina närmaste vänner, eller finna sätt att stötta dina familjemedlemmar.
Läs mer på https://www.instagram.com/keytokindness.se/

Spel på AvestaCon 2022

Spel på AvestaCon 2022

Nu blev du väl sugen att testa några av de spel du såg i ordröran? Och det är väl inte så konstigt?
Kom till oss på AvestaCon!