Spelmeny 2023

En del spel vill vi ge en extra push. Dessa spel kommer ledas av någon som antingen gjort spelet eller varit med och utvecklat det.
På AvestaCon 2023 kommer du kunna spela dessa spel i mån av plats.

NO_2

NO!

[brädspel]

Välkommen att provspela det kommande brädspelet No!
Spela som Vandrarna och ge er ut på äventyr i Nos oändliga skogar. Men, var försiktiga! No hemsöks av nyckfulla varelser som kastar mörka skuggor över era stigar.
Arbeta tillsammans för att överlista, undvika eller fördriva dessa varelser och fortsätta sökandet efter lycka.

aptrpg_2

AGENT PROVOCATEUR

[rollspel]

Nils-Erik Lindström, skaparen av rollspelet Tassar & Morrhår, bjuder in till ett spännande rollspelsäventyr för Agent Provocateur, ett rollspel som kommer ut i butikerna till vintern.
Spelarna är hemliga agenter som skickas ut på farliga och spännande uppdrag. Tänk på James Bond, Ethan Hunt eller Jason Bourne och häng med på en provspelning.

peripond_2

PERILIOUS POND

[push-your-luck-spel]

Perilous Pond är ett klurigt handlingsprogrammering/push-your-luck-spel om grodor som försöker äta eldflugor eller lösa in uppdragskort i en föränderlig damm. Varje runda blir ett unikt pussel att lösa.
Av Frozen Maze Games och kommer snart på Kickstarter!

bushido_2

BUSHIDO DUELS

[kortspel]

Bushido Duels är ett kort- och tärningsspel av Frozen Maze Games om duellerande samurajer, vackert illustrerat i Manga-stil av Emily Ryan. Välj en av 8 Samurajer med sina egna specialförmågor och försök knocka din motståndare i en blixtsnabb duell!
Kom och prova!

romjul_2

ROMEO AND JULIET

[kortspel]

Kom och prova spela Romeo and Juliet. Ett klurigt kortspel för 2 till 5 spelare.
Spelarna försöker hjälpa Romeo och Juliet undan sitt tragiska öde. Ett snabbt och roligt spel för hela familjen. Busenkelt att lära sig men mycket svårt att bemästra.

gg02

THE GOOD GAME

[kortspel]

The Good Game av Key To Kindness är spelet för dig som vill lära känna någon ny, reflektera över dina närmaste vänner, eller finna sätt att stötta dina familjemedlemmar.
Spelet är anpassat för att kunna spelas på tumanhand likaväl som ett större sällskap.

Spel på AvestaCon 2022

Spel på AvestaCon 2022

Nu blev du väl sugen att testa några av de spel du såg i ordröran? Och det är väl inte så konstigt?
Kom till oss på AvestaCon!